Ensiksi tätyy sanoa, että Vilpoinen villatakki on luovutettu eteenpäin ja se oli oikein sopiva ja mieluinen. En muistanut ottaa sitä kuvaa, mutta yritän tehdä sen myöhemmin sopivan tilaisuuden tullen ;-)

Seeprasukatkin ovat lisääntyneet viime aikoina omaan, verkkaiseen tahtiinsa. Nyt on koko tripla valmiina:

99280.jpg

Vasemmanpuoleiset ovat sellaiset ihan perinteiset, vahvistetulla kantapäällä ja 2x2 joustimella varustetut tavissukat minulle itselleni. Ne ovat jo päässeet käyttöön, kuten hieman nuhjaanutneesta kantapäästä voi huomata ;-)

Keskimmäiset ovat tiimalasikantapäällä varustellut, hieman modernimmat versiot. Niiden varressa ja jalkaterän päällipuolella on 3x1 joustinta.

Oikeanpuoleiset ovat myös tiimalasikantapäällä varustetut, ja lisäksi niissä on bonuksena Tuulian kelttisukkien ohjeen mukaan lisätty silmukoita kantapään molemmille puolille.

Kahdet jälkimmäiset sukat matkustavat huomenna työpaikalle, josta ne sitten jatkavat matkaansa uusiin koteihinsa. Taas siis yhdet kasvatit lentävät pois pesästä ja haikein mielin ne matkaan lähetän... ;-)

Sitten asiasta kukkaruukkuun, kuten sanonta kuuluu. Lauantaina on KIP-päivä ja meillä täällä Porvoossakin neulotaan julkisesti. Tulkaa siis kaikki mukaan neulomaan! Lisätietoja Marjan blogista. Säiden haltijakin on ennusteiden mukaan meille suosiollinen, joten eiköhän siitä tule oikein kiva päivä ;-) Vielä kun keksisi mitä voisi neuloa...? Voisinhan tehdä vaikka muutaman tilkun Vaaka ry:lle...