Remu kiittää kovasta Jussi-paita kehuista! Hän on ihan polleana pitänyt paitaa lenkillä ja se on vielä ihan ehjäkin, wau.

Sain viimein kirjoitettua ohjeen Teddy-jakkuun, mutten ole vielä saanut sitä koneelle... Mutta se tulee kyllä, ihan varmasti, jonain päivänä :-) Kirjoitin ohjeen myös koiran Jussi-paitaan. Ajattelin tarjota sitä Novitalle, katsotaan huolivatko he sen.

Tänään on ollut ankeaa ja pimeää koko päivän. Onneksi sentään ei sada, että päästiin kunnon lenkille. Yrin kuvata uusinta tuotostani, mutta eihän siitä mitään tule kun on niin ankeat olosuhteet. Saatte siis tyytyä tähän ankeaan otokseen:

1016145.jpg
Se on tossu, uskokaa pois! Varmaan arvaattekin, että siltä puuttuu kaverin lisäksi vielä pieni viimeistelykäsittely :-) Jonkun pitäsi vain jaksaa neuloa se toinen tossu ja sitten tossut saavat mennä yhdessä pesulle.

Ensimäinen viikko takana uudessa duunissa. Kauheasti kaikkea uutta opeteltavana jne. Takki on ihan tyhjä. Taidan viettää "makaa sohvalla ja nollaa akkuja" viikonlopun. Ja mennä päiväunille - nyt.

Hauskaa viikonloppua!