Edit: lisäsin vielä yhden kuvan topista...

Sain eilen Huumaa katsellessa viimeisteltyä Brilla-topin. Siitä tuli oikein kiva kesävaate. Kuvat ovat nyt vähän hätäisesti otettuja, mutta parempia ei ole tarjolla, kun apukuvaaja on linnottautuneena kodinhoitohuoneeseen kaakelin irroitus puuhiin.

1420540.jpg
Brilla-toppi, ohje Novitan kevät-numerosta. Koko S, lanka Novitan Brilla (puuvilla-viskoosi), menekki n. 300 g, puikot nro 3. Toppi tuntui aluksi vähän lyhyeltä, mutta viskoosin ansiosta se venyy melkoisesti pituutta, joten uskoisin, että riiputuksen ja höyrytyksen jälkeen se on justiinsa passeli.

1420537.jpg
Liitin olkasaumat neulomalla ne nurjalta yhteen, mutta taidan vielä purkaa ne ja liittää silmukoimalla, nyt sauma vähän leviää ja on ruma.

Jaaha, Vuodatus alkaa taas tökkiä. Lisään lisää kuvia sitten myöhemmin. Nyt ei ole aikaa taistella kuvien kanssa kun kohta meillä alkaa koiranetsintäharkat. Toivottavasti saan tämän kirjoituksen julkaistua...

---
Edit:
No niin, 4 tunnin metsässä rämpimisinen ja siitä seuranneen ylensyömisen jälkeen on taas aikaa palata koneelle. Tässä vielä yksi kuva topista päällä.

1420534.jpg
Enemmän näkyy kyllä kyynärtaivetta kuin toppia, mutta ehkä tästä jonkinlaisen käsityksen saa vaatteen muodosta...

Ja tähän loppuun vielä vinkki kaikille koiraihmisille: jos koirasi tuntuu kaipaavan jotain tekemistä tai on muuten vaan häiriötuulella, tee sille lehtilasagne niin saat ainakin hetken aikaa puuhailla rauhassa omiasi.

1420536.jpg
Lehtilasagnea varten tarvitset pahvilaatikon, sanomalehden ja koiran nameja. Sitten vaan lehti riekaleiksi, namit voi kääriä lehtipaljon sisään tai vain ripotella silpun sekaan. Ja avot, koirasi on täystyöllistetty hetken aikaa ja väsyy touhusta niin, että päiväunet maittavat hyvin lasagnen syönnin jälkeen :-)

Hyvää sunnuntaita kaikille!