"Kyllä, kyllä, täällä ollaan!" Blogikeiju löysi kauan kadoksissa olleen bloggaajan vihdoinkin. Blogikeiju oli jo hetkeksi hämääntynyt kun bloggaajaa ei mienannut löytyä, mutta sitten selvisi, että bloggaaja on perheineen muuttanut. Nyt bloggaaja asuu ihan maalla miehineen ja koirineen. Paikkakunta on kuitenkin pysynyt ennallaan, siksi blogikeiju löysi bloggaajan sittenkin aika helposti.

"Tulin vaan kyselemään, että aiotko sinä ollenkaan enää bloggailla?" Blogikeiju kysyy. "Blogisi on ollut varsin hiljainen viime aikoina."

"Niin, tunnnustetaan, hiljaista on ollut." Bloggaaja myöntää. "Mutta kun on ollut tämä muutto ja remonttihässäkkää ja kaikkea."

"No, en minä mitään selityksiä tullut kuuntelemaan." Blogikeiju sanoo. "Tehtäväni on vain käydä aika ajoin kurkistelemassa sellaisten blogien taustoja, jotka ovat pitkään olleet hiljaisia. Katson vaan, että onko kaikki hyvin ja yritän sitten motivoida arvon bloggaajia kirjoittelemaan hieman ahkerammin blogeihinsa, jotteivat ihan kaikki lukijat katoa..."

"Jaahas, jaahas. No selvähän se. Täytyy ryhdistäytyä ja kirjoittaa jotain blogiin. Onhan tässä kaikenlaista tapahtunutkin, joten aihetta kyllä olisi kirjoituksille." Bloggaaja tuumaa ja päättää kirjoittaa jotain ihan hetimiten.

---

Niin, tämä porukka toteutti vihdoin pitkäaikaisen unemansa, keräsi kimpsunsa ja kampsunsa ja muutti ihan omaan taloon. Täällä on asuttu jo kaksi kuukautta, mutta vasta nyt talo alkaa näyttää kodilta. Aika ajoin meinasi usko, toivo ja rakkauskin olla koetuksella kun asumus muistutti enemmän taistelutannerta kuin kotia.

784245.jpg

Kesälomakin meni työleirimeiningeissä, tietokonettakaan ei tullut monta kertaa avattua. Sisäremontin lisäksi olemme mm. siirtäneet pari kiveä.

784212.jpg

Remukin on auttanut kovasti remonttihommissa. *Huoks*

784239.jpg

Remu on viihtynyt oikein hyvin uudessa kodissa, muuttostressiä lienee myös lievittänyt se, että olemme lomailleet ja hänellä on ollut kaveri lähes koko ajan kotona. Asumme nyt maalla, joten Remulle on kivoja metsäpolkuja ihan takapihalla ja omalla pihallakin voi juoksennella vapaana. (välillä tosin juoksentelu ulottuu myös naapurin pihalle kun siellä on niin kivoja pikkuihmisiä, jotka rapsuttavat ja leikkivät...Onneksi naapurin isot ihmiset eivät ole moisesta vihastuneet.)

784235.jpg
Remu kalliopolulla.

784243.jpg
Väsynyt luun syöjä.

Ja koska maalla ollaan, niin joka tilalla on tietysti nimi. Meidän "tila" on virallisesti Blomkulla, mutta päätimme nimetä sen epävirallisesti Remulaksi :-)

Mutta katsokaa ihmettä, lomalla on ollut myös aikaa neuloa:

784228.jpg
Ensin näkivät päivänvalon nämä sukat. Malli on ihan perussukka tiimalasikantapäällä. Lanka on viime kesänä koolattua Nallea.

784215.jpg
Samasta langasta tuli vielä tällaiset pienet lapaset. Näistä piti tulla vielä pienemmät yhdelle pienelle sukulaistytölle, mutta näistä taisi tulla vähän liian isot hänelle. Laitetaan jemmaan ja annetaan ne sitten muutaman vuoden päästä :-)

Nyt Remu näyttäisi odottelevan kupla otsassa ulko-ovella, joten lienee parasta lähteä ulkoilemaan. Tänään meillä onkin ulkoiltu vain lähimpään puskan juuren kun vettä on tullut taivaan täydeltä koko päivä. Onneksi sade näyttää nyt tauonneet, joten saatamme päästä jopa postilaatikolle (jonne on muuten matkaa sinnekin)...

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!