Olen tehnyt varmaan maailmanennätyksen. Keltään muulta ei varmasti ole mennyt niin paljon aikaa vajaan 100 g painoisen neulomuksen tekemiseen kuin minulta. Mutta tässä se on:

302850.jpg

Neulomus on Juliette uusimmasta Ullasta. En ole vielä ehtinyt höyryttää sitä, mutta kuva piti ottaa kun kerrankin on valoisaa.

302847.jpg

Aika kummallisen oloinen tekele, mutta toimiva :-)

302848.jpg

Lanka on Kitten Mohairia ja sitä kului vajaa kaksi kerää. Mukautin hieman ohjetta ohuemmalle langalle sopivaksi, oten minun Juliettessani on hieman enemmän silmukoita ja kerroksia kuin alkuperäisessä. Yritän muistaa ottaa lisää kuvia sitten kun saan viimeisteltyä tekeleen.

---

Sitten jotain ihan muuta. Tänään, joulukuun 17. päivänä meidän lähimetsässä näyttää tältä:

302849.jpg

Enpä muista toista tällaista joulukuuta kokeneeni... Ruohokin pihassa vihertää ja rehottaa siihen malliin, että mieheke jo vitsaili leikkaavansa sen jouluksi... Toivottavasti saisimme edes vähän lunta aatoksi, eihän joulu tunnu yhtään joululta jos ei ole lunta.

Remu-koira kasvaa kovaa kyytiä ja huomenna menemme ottamaan ensimmäiset rokotukset.

302851.jpg

Remu sai jo uuden, isomman kaulapannankin kun pentupanta jäi liian pieneksi. Voi voi, ei niin nopeasti saa kasvaa, oma pieni koiruliini ;-) Toisaalta, on kasvamisessa hyviäkin puolia, Remu on jo alkanut vähän itsenäistymään ja osaa jo touhuta, leikkiä ja nukkua yksinkin, ei tarvitse koko ajan olla ihan kyljessä kiinni... Joten lisää neulomisrauhaa on toivottavasti odotettavissa :-)