Jatketaan nyt näillä talvi aiheisilla otsikoilla kun mitään järkevämpää ei irtoa... Lumet tosiaan hävisivät loppuviikon aikana eikä kinoksista ole enää jäljellä kuin lämpäreitä siellä täällä.

Kaivoin pitkästä aikaa neulekoneen esiin kaapin perukoilta ja viritin sen valmiuteen. Hyvin kaveri oli kaapissa säilynyt, ainoastaan yksi neula oli jostain syystä vääntynyt. Testailinkin konetta eilen hieman ja neuloin muutamia nopeita ja aivottomia juttuja, niistä lisää myöhemmin kun saan ne viimeisteltyä.

Eilen oli myös harkat. Menimme sinne Remun kanssa urhoollisesti vesisateesta ja tuulesta piittaamatta. Jatkossa kyllä harkitsen tarkkaan vienkö Remua enää harjoituksiin noissa olosuhteissa. Remu paleli kovasti manttelista huolimatta ja oli tosi kurjan ja kärsivän näköinen. Harrastuksen olisi kuitenkin tarkoitus olla koirasta kivaa, eikä se eilen ihan siltä näyttänyt.

Oman jäljestysosuutensa Remu hoiti hienosti ja motivoituneesti, siinä vaiheessa ei kylmyyttä tai sadetta huomannut. Mutta kun olimme maalilla ja hämäyskoirana niin kurjuus maksimoitui. Yritin kyllä pysytellä liikkeellä koko ajan jottei kylmä yllättäisi, mutta kurjaa se oli silti, märässä loskassa tarpoa.

2108906.jpg

Harjoituksen päätteeksi kuivasin Remun ja käärin sen peiton sisään takapenkille, siellä pikkuinen köllötti tyytyväisenä koko kotimatkan. Remu osaa kyllä ottaa ilon irti erityiskohtelusta, yleensä se joutuu matkustamaan takakontissa häkissä. Nyt sillä oli peiton sisällä niin mukavaa että kun pääsimme kotiin niin herra ei olisi tullut autosta ulos ollenkaan!

Hassu otus.