Ostin jo syksyllä kokeeksi kerän törkeän kallista Austermann Step -sukkalankaa, jossa on mukana Aloe Veraa. Nyt kerä pääsi vihdoin tositoimiin ja neuloin sukat tästä ihmelangasta.

1354476.jpg
Joopa-joo... Kukas se siihen jalkojen väliin asettuikaan heti kun asetuin lattialle ottaakseni kuvan sukista...

1354474.jpg
No niin, koira pois jaloksista ja uusi yritys :-) Sukista tuli minulle aivan liian suuret, kuten kantapään kohdasta voitte todeta, mutta eipä haittaa, eiköhän näille ottaja löydy.

Lankaa sukkiin kului 70 g, eli lankaa jäi kiusalliset 30 g, joka ei riitä oikein mihinkään. No ehkä toisten sukkien teriin? Lanka oli mukava neuloa, mutta minusta se ei tuntunut mitenkään erikoiselta jalassa, ehkä hieman jopa kutitti. Mutta voihan nuo jalassa ainakin kutitella koiraa...

1354478.jpg

Sukkia neuloessa tapahtui ikävä työtapaturma, vanhat ja hyvinpalvelleet bambupuikot olivat töissä viimeisen kerran...

1354584.jpg
Yksi puikko oli katkennut jo aiemmin, mutta sen sain vielä hiottua toimintakuntoon. Toinen puikko katkesi keskeltä, joten siitä ei enää tullut kalua. Loput sukista valmistuivat sitten metallipuikoilla. Menin tänään Lankataloon ostaakseni uudet puikot, mutta siellä ei ollutkaan sopivan kokoisia. Mukaan lähti vain yksi lankakerä, ylläty yllätys, kerä Steppiä... Haluanhan vielä tehdä itselleni sopivat Step-sukat :-)

Huomisen naistenpäivän kunniaksi kaikki naiset saivat töissä tänään ruusun.

1354473.jpg
Sen myötä oikein hyvää naistenpäivää kaikille!