Katsokaa, neule!

Ja ihan valmiskin vielä. Malli on tietty February Lady Sweater, kovin suosittu malli, enkä yhtään ihmettele miksi.

Lanka on Teeteen Primaveraa,  75% merinovilla (extra fine, shrink resistant), 25% silkki. Ostin langat jo kauan sitten Tekstiiliteollisuuden myymälän muuttomyynnistä (kaikki 7 kerää mitä siellä oli silloin jäljellä). Tietysti lanka sitten loppui kesken kun aloin neuloa, mutta onneksi myynnissä oli vielä samaa väriä, eikä sävyssäkään huomaa eroa vaikka samaa värjäyserää ei enää ollut saannissa. Lankaa kului yhteensä vajaa 9 kerää, eli vähän yli 400 g.

Lanka on ohjeen mukaista ohuempaa, joten neuloin 4 mm puikoilla M-koon ja hyvä tuli, ihan varmasti mieluisa käyttövaate.

Lankavarastot siis hupenivat hieman valmistuneen neuleen myötä, mutta vain väliaikaisesti, sillä maanantaina hain postista painavan paketin...

Eräs neulomolainen halusi päästä eroon vanhoista koneneulontalangoistaan varsin huokeaan hintaan ja senhän sitten tietää mitä siitä seuraa... Täytyy varmaan kohta pistä pystyyn sellainen etelä-euroopasta tuttu autotallineulomo ja alkaa urakoimaan lankoja tuotantoon ihan kokopäiväisesti, muuten ne eivät lopu ikinä tästä talosta :-)

Mutta tänään ei neulota vaan mennään Jätkäsaareen tungeksimaan n. sadantuhannen muun kanssa, jihaa!