Aurora kiittää kaikkia kommenteista ja lähettää terveisiä, että hyvin menee! Aurora pääsi tänään tositoimeen työpaikalle ja hyvin se selvisi; ei venynyt, vanunut eikä muutenkaan ahdistanut ;-) Varsin käypäinen vaatekappale siis.

Muistatteko vielä virkkauksen ihmeelliseen maailmaan tutustetun työkaverin? No, katsokaapa tätä:

74959.jpg

Se on pipo! Ja ihan itse tehty. Hurraa, hurraa, aaltoja ja hurraa-huutoja! Alku oli vähän hankalla kun minä tyhmä neuvoin ostamaan liian vaikeaa lankaa, mutta uusi yritys helpommalla langalla tuotti heti tulosta. Ja into on tartutettu, tästä on hyvä jatkaa... ;-)

Minäkin olen näemmä saanut uuden innostuksen kohteen, nimittäin lyhyet jakut. Eilen virisi idea Vogue Knittingiä selaillessa kietaisumallisesta jakusta. Lehdessä ollut malli ei kyllä tosin ihan jakun kriteerejä täyttänyt, mutta jos sitä voisi vähän virittää:

75285.jpg 

En tiedä, olisiko tästä ideasta mihinkään, mutta ainahan voi koittaa... Hiha on jo aluillaan ja jos tämä malli alkaa tuntua liian epäkäytännölliseltä niin voihan hihoihin sitten neuloa erilaiset miehustakappaleet ;-)

75284.jpg

Lankana on Novitan Butterfly ja puikot on 2,5 mm. Tuosta langasta on mahdotonta saada siistiä jälkeä edes noin ohuilla puikoilla. Käsialani on tosi löysä ja varsinkin nurjista kerroksista tuppaa tulemaan ihan yli-löysiä, mutta yritän nyt olla huolellinen...