Tänään on ollut hyvä neulepäivä. Sain neulottua ystävän lapselle tulevan puseron, joka oli odottanut työlistalla jo tovin.

35235.jpg

Tämä oli helppo projekti, kun minun tarvitsi vain neuloa kappaleet. Ompelytyö jäi kaverini kontolle, enkä ole siitä kauhean pahoillani ; -) Jouduin ompelemaan vain toisen olkasauman, jotta sain pääntien mitattua "kauluksen" neulomista varten. Neulominen sujui tällä kertaa ongelmitta, neulekone ei kiukutellut yhtään ja lankakin riitti juuri sopivasti. Tovottavasti saan myöhemmin kuvan valmiista puserosta, niin voin laittaa sen näkyviin. 

Lankana tässä oli minulle ennestään tuntematon Gjestal Nagano, norjalainen konepestävä villalanka. Lanka tuntui pesun jälkeen tosi pehmeältä ja se neuloutui hyvin koneella. Voin jo tällä kokemuksella suositella lämpimästi = ) Lankaa on myytävänä ainakin Wetterhoffin myymälässä Hämeenlinnassa.

Lisäksi tein sen kummallisen "vaaleanpunaisen unelman" valmiiksi, joka oli lojunut siellä... Neuloin vain loppuun sen kerän, joka työssä oli meneillään ja päättelin silmukat. Ja kas, siitähän tuli kauluri.

35234.jpg

Ihan lämminkin se on, -18 asteen pakkasessa on tullut nyt testattua... Nyt on siis kaksi työtä vähemmän siellä, joten ehkä jonain päiväni sitä ei enää olekaan = ) Toivossa on hyvä elää...