Tai ainakin syyskuu. Ihan se hiipi huomaamatta paikalle ja oli vain siinä. Tänään. Voi hurja, onko kesä nyt ohi?

Tämä viikko on mennyt pientä flunssaa potiessa, enkä ole iltaisin jaksanut paljon neuloa tai tehdä mitään muutakaan. Sukkaprojektit ovat edelleen pahasti vaiheessa, kuten seuraavasta voi todeta:
172663.jpg
Pöllö on jo aika pitkävartinen. Enempää en uskalla neuloa ennen kuin toinen sukka on samassa vaiheessa, jottei lanka lopu kesken.

Pipojakaan ei ole syntynyt yhtään enempää, en ole sinne lankakauppaankaan edistynyt menemään (eikä kotona tietenkään ole yhtään sopivaa pipo-lankaa ;-D). Huomenna on kuitenkin tarkoitus tehdä rynnäkkö Kädentaidot-messuille (en laita linkkiä tapahtuman sivuille, ovat tällä hetkellä nurin - ne sivut siis) Helsingin Wanhaan Satamaan. Sieltä voisin katsoa sopivia pipo-lankoja.

Lupasin myös rustata pipolle ohjeen, yritän saada senkin tehtyä viikonloppuna. Periaatteessa ohje on jo valmis, mutta ajattelin vielä vähän hienosäätää sitä ohuemmalle langalle. Apupupujakin pitäisi ehtiä jossain välissä tehdä, niitä on vilistänyt vähän joka blogissa viime aikoina, ja ne ovat niiiin suloisia :-)