Edit: Blogi oli ihan seonnut ja yritin korjailla hullun näköistä ulkoasua... Poistin aikaisemman postauksen kun luulin ongelman johtuvan liian leveystä kuvista. Ilmeisesti vika olikin tuossa "aiemmin höpistyä" -laatikossa, joten otin sen pois käytöstä. Yritän saada laatikon taas toimimaan kunhan ehdin. Edellinen postaus näkyy nyt tämän viestin perässä. Anteeksi jos tulitte turhaan.

Remu kiittää kaikkia kommenteista! Kiitos myös linkkivinkistä, sieltä löytyy varmasti paljon hyödyllistä tietoa. Annille tiedoksi, että Remu on Parson Russell, parsonit ovat kyllä sukua Jack Russeleille ja muistuttavat niitä kovasti. Lisää rodusta voi lukea niiden omalta nettisivustolta.

Täällä on vietetty viime päivät intensiivistä koiraelämää. Tietokone on saanut huilia ihan omissa oloissaan ja nyt olisi piiitkä lista blogeja odottamassa lukemista. Neulottua olen sentään vähän saanut kun koiruus on ollut seuraavanlaisessa olotilassa:

266964.jpg

En ole vielä saanut kuvatuksi mitään valmistuneita, joten niihin palataan myöhemmin. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

---

17.11. julkaistu postaus:

Hei!

Olen Remu ja muutin eilen tänne Porvooseen. Olen vielä aika pieni, synnyin vain reilu 7 viikkoa sitten. Tässä näettte minut ihan vauvana, vain muutaman viikon ikäisenä:

264438.jpg

Sittemmin olen kasvanut aikalailla ja minusta on tullut varsin reipas vintiö. Eilinen muutto tänne uuteen kotiin sujui hienosti. Nukuin koko kotimatkan ja perille päästyäni nuuskin joka paikan. Sitten aloinkin jo leikkiä leluillani.

267676.jpg

Lelujen lisäksi leikin myös tällä lelukorilla, kuten kuvasta näkyy. Liekö tämä taipumukseni pureskella kaikkea eteeni osuvaa syynä siihen, että kaikki lankakorit on nostettu täysin ulottumattomiini?

Leikki kuluttaa kovasti voimiani, joten minun täytyy myös nukkua paljon. Sitten jaksan taas syödä ja leikkiä.

267677.jpg

Pääsin ihan oikeaan sänkyyn nukkumaan, kun kukaan ei hennonnut kieltää sitä minulta... Osaan itkeä niin kovin sydäntäsärkevästi.

Nyt leikin niin vallattomasti, että apukirjoittajan on parasta mennä tarkkailemaan tilannetta. Pysykää linjoilla, tulette varmasti vielä kuulemaan minusta!