Laiskottaa... ja masentaa... viime päivät ovat olleet harmaitakin harmaampia eikä huvita mikään. Tänään en jaksunut edes lähteä joogaan vaikka olisi kyllä pitänyt. Kaikki paikat on ihan jumissa ja kipeänä kaikesta paikallaan istumisesta. Mutta ei vaan nyt huvita.

Olen yrittänyt aikaistaa kevään tuloa täällä kotona ja laitoin rairuohot kasvamaan. Tuloksen näette tuossa alla. Surullista. Olen näemmä syntynyt viherpeukalo keskellä kämmentä, enkä saa edes rairuohoa kasvamaan...

59724.jpg

Tiputkin katselevat sieltä syyttävästi. No, pitää varmaan kokeilla kasvattaa niille uudet ruohot vielä ennen pääsiäistä. Jos kokeilisi nyt ihan oikeaa multaa ruohon kasvualustana, talouspaperi ei näemmä toimi.

Koska ruoho-juttu ei oikein toiminut, niin piti sitten kokeilla saada jotain muuta keväistä aikaan:

 59725.jpg

Siispä jotain vihreää puikoille äkkiä! Tästä on tulossa pienen pieni neuletakki eräälle pienelle prinsessalle. Nyt pitää laittaa puikkoihin vauhtia, jotta saisin tämän valmiiksi ennen pääsiäislomaa. Silloin olisi taas tarkoitus lähteä käymään kotikonnuilla ja voisin samalla viedä neuletuliaisen mukanani. 

Tuollaista hellyyttävää neuletta tehdessä mielialakin kohenee kummasti... Eihän se oikea kevät nyt voi enää kovin kaukana olla. Eihän...?