Maanantait on syvältä. Blogi elää jotain ihan omaa elämäänsä ja näkyy milloin minkäkinlaisena. Toivottavasti tämä postaus edes julkaistuu.

Myös töissä oli maanantai... Ja kotonta lähtiessä tuntui pahalta kun koiruus jäi kotiin ja minun piti lähteä pimeään aamuun rämpimään töihin. Onneksi miehekkeellä oli lyhyt päivä, joten Remu oli yksin vain muutaman tunnin.

Tavallista ahdistavampi maanantai-olo taitaa nyt kyllä osaksi johtua kuusta, joka oli viime yönä "tyhjä". Toivotaan, että huomenaamulla on jo paremmat fiilikset :-)

---

No, eilen oli onneksi kiva päivä. Marsu poikkesi illalla kylään ja toi Remulle (ja vähän minullekin...) hienoja tuliaisia!

268377.jpg

Remu sai ikioman kengän pureskeltavaksi ja koirankeksejä.

268374.jpg

Ja minä sain ihanan kortin jossa oli hauska runo. Lisäksi sain ehkä maailman siisteimmän kukkakimpun :-) Joku on kyllä tainut jo vähän maistella kimpun antimia, kukahan lienee...?

Kiitos Marsu!

---

Koska tämä on neuleblogi, täytyy varmaan laittaa jotain neuleaiheistakin asiaa. Koiran hoidan ohella olen sentään saanut jotain neulottuakin :-)

268373.jpg

Hieman modernisoitu versio jussi-kuosita pääsi pipoon. Pipo on lahja veljelle, joka toivoi pipoa, joka sopisi väritykseltään työasuun. Toivottavasti tämä on nyt riittävän lähellä :-)

Lanka on taas 7-veikkaa ja puikot taisivat olla 3,5 mm.