Kiitos kaikille arvauskisaan osallistuneille! Korissa olevien lankojen määrää arvuuteltiin ja uskokaa tai älkää, kori on syönyt sisuksiinsa lankaa kokonaiset 5355 grammaa!

Lähimmäs veikkasi Annika: 5,4 kg. Onnea, hyvin arvattu ;-) Otathan yhteyttä h2okko(at)luukku(piste)com, niin laitan jotain pientä kivaa tulemaan.

Heti kun lankojen todellinen määrä selvisi minulle, ryhdyin heti tarmokkaasti tyhjentämään koria. Päätin siis tietysti neuloa sen tyhjäksi :-)

Yksi viikonloppu ei tietenkään riittänyt alkuunkaan moiseen suoritukseen, mutta sain koria sentään 100 grammalla vajuutettua näiden lapasten ansiosta:

190815.jpg

Lankana on Foft, se sama väri, josta tein taannoin sen pipon.

190814.jpg

Lapaset pääsivät myös pesukonekäsittelyyn, jotta ne sopisivat sen pipon kaveriksi.

Lankana Loft vastaa Novitan Huopasta, joten tein lapaset melkolailla samoilla silmukkamäärillä ja pituuksilla kun olen tehnyt Huopasesta. Huovutin näitä paljon varovaisemmin kun Huopasesta neulottuja ja onneksi tein niin, nämä huopuivat sopiviksi jo 40 asteessa.

Sain äsken viimeisteltyä myös toisen metsästäjänpipon, tällainen siitä tuli:

190816.jpg

190817.jpg

Kappaleista tuli ihan sopivan kokoiset kertayrittämällä (tein sentään mallitilkun, alankohan oppia jotakin?!). Vihreä lanka on siis Nallea ja punainen Lanettia. Lanetissa silmukoita on 72 (silmukansäätö 6) ja Nallessa 60 (silmukansäätö 8-). Kerroksia on vstaavasti Nallessa 210 ja Lanetissa 230.