Terve!

Olen Timo-tiikeri ja tulin bloggaamaan tuon Mermaid-merenelävän puolesta kun sillä on pää kipee ja ihan sekasin kaikesta joogaamisesta, mitä se on harrastanu tänä viikonloppuna.

Ihan sekasin se on ollu siis koko viikonlopun, aamulla raahautunu kukonlaulun aikaan johonki jooga-kurssille ja sit tullu siltä kotiin ihan nuppi sekasin ja sit se on vaan nukkunu kaikki päivät. Oikeesti, eilen sekä tänään tyyppi vaan nukku päivällä, vaik ulkona oli niin hieno ilma. Ja sit se on illat könkänny täällä ympäriinsä ja valittanut ku paikat on kipeenä. Mitäs on ruvennu harrastamaan tollasta lajia, ihan pimeetä! 

249353.jpg
Mä oon muuten tämmönen ihan tavallinen kotitiikeri. Ihan killti ja sopuisa tyyppi - ja aika söpö... No niin, mut asiaan. Se neulova tyyppi on saanut aikaan seuraavanlaisia tuotoksia tässä lähiaikoina:

249351.jpg
Täs on sukat 7-veljestä langasta. Lankaa noihin uppos 110 g, koko on n.39. Ihan tollanen perussetti, aika nopeesti ne tuli valmiiks tollasesta itseraidottuvasta langasta.

249355.jpg
Nää taas on ihan jotkut tosi hämärät sukat sen ittevärjäämästä Nalle-langasta. Ihan tautisen rumat sukat. En tajuu mitä se on aatellu ku nää teki... Sukat oli kai tarkotus tulle sille neulojalle ittelleen, mut niistä tuli sille ihan liian isot. Varmaan jotain kokoo 40. Varret taas on ihan liian lyhyet kun lanka loppu kesken. Varmaan se raahaa nää sukat huomenna töihin ja koittaa tyrkyttää ne siellä jollekin jos kelpaavat. Vähän kyllä epäilen... 

Ja sit, arvatkaa mitä. Se on myös viikolla virkannu jonku sellasen ihan hämärän pötkylän. Se näkyykin tossa ekassa kuvassa. En siis tajuu mikä se on... Tänne on muutenkin ruvennu kulkeutumaan jotain ihan hämärää kamaa viime aikoina. Siis ajatelkaa, tänne on tullu sellanen kori, jossa on sählypalloja, vaik ei tääl ees kukaan pelaa sählyä. Siel korissa on myös pehmoleluja ja jotain epämääräsiä muita esineitä. En tajuu miks se niitä kerää.

Mut hei, nyt meen tsiikaa mitä se tyyppi siel taas väsää. Älkää kertoko sille, et mä arvostelin sen jooga-harrastusta, jotenki se tuntuu olevan sille niin tärkee asia... Tsau!