Pääsiäinen on meidän pesueessa lähtenyt käyntiin varsin aktiivisissa merkeissä. Eilen vietimme päivän messukeskuksessa American Car Show :n merkeissä. Siellä oli paljon hienoja autoja, mutta minun ehdoton suosikkini oli tämä:

500260.jpg

Ihan kuin Mummo Ankan kiesi, eikö?

Tänään olemme juosseet kaupungilla etsimässä avoinna olevaa silmälasikauppaa. Sellaisia löytyikin kaksi kappaletta, mutta niistä kumpikaan ei osannut auttaa minua suuressa hädässäni. Eräs koira nimittäin päätti pistää palikoiksi silmälasini sillä aikaa kun muu perhe saunoi. Ja tietysti silmälasini ovat sitä merkkiä, jota myy tässä kylässä vain yksi ainoa silmälasikauppa ja se oli tänään suljettu. Onneksi osasivat muissa kaupoissa arvioida, että lasit saa vielä kuntoon, ei sentään uusia tarvitse ostaa.

500239.jpg
Syyllinen on tässä - eikö näytäkin pahankuriselta pikku termiitiltä?

No, saimme samalla reissulla ostettua uuden päiväpeiton. Sen edellisen nimittäin "uudisti" eräs koira. Niin, katsokaamme kuvaa ylempänä. Se on se sama koira. Hän vain päätti eräs kaunis lauantaipäivä tehdä rei'än keskelle päiväpeittoa ja vetää vanut ulos päiväpeiton sisältä. Ja tämä kaikki tapahtui yhden keittiössä nautitun kahvikupillisen aikana.

Tästä lähtien on siis muistettava: 1. Älä koskaan jätä silmälaseja koiran ulottuville - edes pieneksi hetkeksi. 2. Jos on liian hiljaista, olet luultavasti jo myöhässä - huokaise siis syvään ja valmistaudu pahimpaan ennen koiran paikallistamista. 3. Keksi koiralle riittävästi aktiviteettia.

Koska aamupäivä oli niin "kuluttava", päätin piristää itseäni leipomalla. Löysin hyvän rahkapullien ohjeen Nasuttajan blogista ja sain aikaiseksi oikein onnistuneita pulleroita - nam.

500237.jpg

Koiruus auttoi kovasti leivontapuuhassa ja kävi nuolemassa jauhoja pöydän reunoilta aina kun silmä vältti. Lisäksi hän metsästi lihapullaa kongin uumenista pitkän aikaa. Väsyhän siinä tulee moisessa touhuamisessa.

500240.jpg

Pian onkin kauneisunet jo nukuttu, täytyy lähteä viemään pientä hurrikaanin poikasta ulos, ennen kuin suurempi pyörremyrsky pääsee nousemaan :-)

Oikein hyvää pääsiäistä kaikille!

491078.jpg