84694.jpg...alkoi tänään... Nimittäin kylppärissämme käynnistyi juuri "the remontti", eli suihkuun täytyy sitten hakeutua johonkin muualle ainakin seuraavan kuukauden ajan. Ei kivaa. Mutta niinhän sitä sanotaan, että jos jotain haluaa saada, niin jostain täytyy luopua. Meidän on nyt siis luovuttava omasta suihkusta (ja jossain vaiheessa myös veskistä, aargh), jotta voimme saada uuden...

No, tämähän vain tarkoittaa sitä, että voin reippaana joka arkiaamu ennen töihin menoa mennä salille, kun suihkuun pitää päästä kumminkin ja samallahan se sitten hoituisi kuntoilukin... *niinhän sitä nyt luvataan...*

Kävin tänään ostamassa kesähatusta puttuvan kerän puuvillalankaa, mutta onnistuin välttämään kaikki muut houkutukset... Todellakin, ostin vain sen yhden puuttuvan kerän, vaikka lankakaupan hyllyt notkuivat toinen toistaan houkuttelevampia houkutuksia ;-)

Ehkä tähän yllättävään mielenlujuuteen vaikutti se, että ihana työkaveri oli kaivellut äitinsä vanhoja lankavarastoja ja toi minulle nämä:

84695.jpg

Molempia värejä on kokonainen kilo! Lankaa siis riittää tässä talossa vähäksi aikaa... Nämäkin langat ovat peräisin jostain hamasta menneisyydestä (ehkä 70-luvun alusta?) ja ovat ihan priimakunnossa. Lanka on Novitan, ja sen nimi on "Taso-konelanka". Aivan ihania retro-lankoja, mitä ihanuuksia näistä voisikaan keksiä...?

Nyt täytynee mennä auttamaan remontti-reiskaa, jos osaisin tehdä muutakin kuin vain olla tiellä ;-)