Tapahtui eräänä iltapäivänä:

Koirat saivat Kongilliset maksalaatikkoa ajankulukseen.


Remu nautiskelee kaikessa rauhassa omaa satsiaan.


Tuikku on jo näemmä omansa nautiskellut.


Mutta mitä ihmettä? Seuraavassa hetkessä Tuikku nautiskelee Remun maksalaatikoita. Tähän tarvittiin vain pieni harhautushaukku, ja kas, tyytyväisen näköinen koira omi molempien herkut... Käännä sekunniksi selkäsi ja näin tapahtuu aina, oli kyseessä sitten maksalaatikko tai jokin muu herkku. Hämmästyttävää älykkyyttä toiselta osapuolelta ja aivan yhtä hämmästyttävää hyväuskoisuutta siltä toiselta...

Huomatkaa alimman kuvan viimeistelty yksityiskohta, karmitaidetta Remun tapaan. Oven karmi muotoiltiin uudelleen sinä kesänä kun muutimme, Remu-paralla oli pikkuisen eroahdistusta. Sittemmin ahdistuksesta on päästy ja ovenkarmit ovat saaneet olla rauhassa, mutta kukaan ei ole viitsinyt vaihtaa karmia...

Keskeneräisten neuletöiden varasto pieneni jälleen yhdellä tekeleellä:

Aloitin liivimekon neulomisen joskus viime joulun tienoilla... Toivottavasti se vielä mahtuu saajalleen. Malli on Viime talven Novitasta, en muista nyt ohjeen numeroa. Vaalenpunainen lanka on BBB Baby Merinoa, jota ostin joskus kauan sitten Tallinnasta. Harmaa on Lanettia. Lankaa kului yhteensä n. 150 g, josta 100 g helmaan. Neuloin helman koneella ja harmaan osuudet käsin. Alkuperäiseen malliin olisi pitänyt neuloa taskut helmaan, mutta päätin kirjailla siihen hahmon, josta tiedän mekon saajan tykkäävän kovasti.

Napit puuttuvat vielä, omassa varastossa ei ollut yhtään vaaleanpunaista nappia.

Sää on viime päivinä suosinut. Koirien kanssa ollaan tehty retkiä lähimetsiin, josta onkin bongattu runsaasti keltaisia herkkuja, niitä tuntuu tänä vuonna olevan todella paljon, nämä kaikki on kerätty metsäpolun varresta muutaman kymmenen neliön alueelta:

Nyt täytyy varmaan lähteä valmistamaan noista jotain syötävää. Aurinkoista viikonloppua kaikille! Nauttikaa kesän lämmöstä niin kauan kun sitä vielä riittää :-)