Meillä on niin nättiä. Ja siistiä.

2204656.jpg

Lämminvesivaraaja muutti joku aika sitten keskelle keittiön lattiaa. Huomatkaa rikkinäiset kaakelit seinässä ja remonttitarvikkeet joita lojuu ympäriinsä.

2204658.jpg

Kodinhoitohuoneeseen tehtiin kattokoolauksia. Remu auttoi.

2204657.jpg

Lattiaan tuli 3 kerrosta vesieristettä. Siltä varalta että se lämminvesivaraaja alkaisi joskus vuotaa. Niin, se ei jää sinne keittiöön asumaan. Ja nyt Remu ei enää saanut auttaa, vaan se joutui odottelemaan keittiön puolella.

2204659.jpg

Osaan minä maalata, nih. Ja näyttää tyhmältä.

2204660.jpg

Tänään aloitettiin lattian laatoitus. Nyt on reunat valmiina, keskiosa jatkuu sitten toivottavasti huomenna. Keskelle laatat tulevat diakonaaliin, siksi reunat pitää tehdä ensin.

Näissä merkeissä se loma hurahti. Mutta toivottavasti meillä on kohta uusi kodinhoitohuone. Johan tässä on vuosi oltu ilman.

Seuraavaksi remontti siirtyy keittiöön, siellä ei onneksi tarvitse myllertää koko juttua uusiksi. Jospa se sitten ensi jouluksi tulisi kuntoon? Tai jo juhannukseksi?

Sen siitä saa kun ostaa vanhan talon. Mutta en valita, saapahan sitten tehtyä mieleisen. Kun vain voittaisi lotossa niin voisi vähän kiristää remonttitahtia :-)