Täällä on eletty hiljaiseloa. Tai siltä se ainakin näyttää kun mitään konkreettista ei valmistu.

Kodinhoitohuoneen remontti on sentään miltei valmis, enää muutama lista ja uusi ovi uupuvat. Seuraavaksi olisi hyökättävä keittiön kimppuun, mutta sitä ennen täytyy kyllä vähän kerätä voimia.

Neulomuksia on joka nurkassa, mutta kun on pakko aloittaa koko ajan uusia niin eiväthän ne vanhatkaan projektit valmistu. Sen vuoksi kuvia keskeneräisistä, todisteeksi siitä että on täällä sentään yritetty.

Tilausneulevillis on jo melkein valmis. Lanka on kaksinkertaista Drops Alpacaa. Tosi ihana lanka, pehmeää ja lämmintä. Malli on tämä, vaikkakin reilusti modattuna.

Tämä tekele on aloitettu joskus joulun tienoilla. Siitä pitäisi tulla jotain tämän kaltaista. Helma valmistui nopeasti neulekoneella, siihen se into sitten lopahtikin :-)

Tämä on uusin projekti, Dropsin mallistosta. Unohdin aloittaa mallineuleen helman jälkeen enkä jaksa purkaa, joten menkööt noin sileänä vaan. Lanka on 7 Veljestä (sitä isoa). Lankaa on 4 kerää, ensimmäinen upposi jo tuohon helmaan, saa nähdä riittääkö lanka vai loppuuko kesken...

Yhdet sukatkin on aloitettu, mutta niistä en muistanut ottaa kuvaa.

Koirulirintamalla on seesteistä. Tuikun vatsalääkkeillä ei ollut mitään vaikutusta, nyt aloitamme yhdistetyn kipu- ja hermolääkekuurin. Katsotaan tuoko se helpotusta. Siinä tapauksessa seuraava steppi on magneettikuvaus.

Päätin, etten nyt treenaa Tuikun kanssa ennen kuin selän tilanne selkiytyy. Remun kanssa jatketaan koiraetsintäkurssilla ja viritellään taas tokotaitoja pitkästä aikaa.

Tuikun kanssa on tarkoitus käydä "mennään bussilla" kävelyillä muutaman koirakaverin kanssa. Ompahan Tuikullakin sitten aina jotain kivaa mitä odottaa kun muut harrastukset ovat nyt jäissä. Kävelyseuraksi on lupautunut ainakin naapurin Nelli-lagotto ja Pornaisissa asusteleva Santtu Berni.

Onneksi illat alkavat pikkuhiljaa pidentyä, ehtii arkisinkin kävelylle ennen pimeän tuloa.

Tässä vielä korulit esittelevät talvimuotia 2009:

Remulla on Bestis-mantteli mallia "mäyräkoira". Se oli ainut, jossa oli suhteessa tarpeeksi pitkä selkäosa ja riittävän napakka ympärysmitta. Tuikulla on Hurtta-mantteli.

Kumpikaan ei oikein mantteileista perusta, mutta jos pakkasta on yli 10 astetta on mantteli ulkoillessa välttämätön. Tuikku sentään sietää jo vähän BOT-manttelia, viimeeksi hieronnan jälkeen nukahtikin se päällään.