Täällä senkun keskeneräisten töiden määrä kasvaa ja kaaos lisääntyy... Yritän saada neulottua jo kauan sitten lupaamiani neuleita pois alta, jotta voisi sitten rauhassa keskittyä joulupukinpaja-työskentelyyn :-)

Yritin äsken kuvailla viikonlopun aikaansaannoksiani, mutta valo tuntuu kaikonneen tästä maailmasta ihan kokonaan... Jotain sentään sain ikuistettua, laatu on aivan karmivaa, mutta koittakaa kestää ;-)

Ensi jotain valmiin näköistä:

205438.jpg

Sehän on ihan kokonainen sukka! Harmi vain, että se luultavasti haikailee kumppania rinnalleen... Toinen sukka olisi siis vielä väännettävä.

Neulekonekin on käynyt kuumana eilen ja tänään:

205435.jpg

Valmiina on paidan kappaleet pienelle pojankoltiaiselle. Lanka on Sisua. Malli on jostain Moda-lehdestä, alkuperäisessä mallissa paidan rintamuksessa on skeittaaja. Tähän ei kuitenkaan tule skeittaajaa vaan kuorma-auto. Autot ovat kuulemma pienen pojan suosikkeja, joten auton tulee hän saamaan :-)

Neuloin osan kuorma-autosta intarsiana paidan etumukseen, mutta auto vaatii vielä hieman tyylittelyä, siksi kuvassa esiintyy nyt vain takakappale...

Sain myös valmiiksi itselle tulevan neuletakin takakappaleen, mutta siitä en onnistunut ottamaan yhtään julkaisukelpoista kuvaa. Mutta ehkä on parempikin, etten puhu enempää koko takista, sillä sen arvioitua valmistumispäivää ei kannata merkitä edes tämän vuoden kalenteriin...

Työlistalla on vielä yhden puuttuvan sukan ja villapaidan viimeistelyn lisäksi  hihatin Lanetista, sekä erinäinen sukka- ja lapaspari... ja lisäksi ne kaikki joululahjat, jotka ovat tietysti tässä vaiheessa aivan huippusalaisia :-)

Nyt täytyy varmaan mennä hommiin jos aion saada mitään noista valmiiksi ennen sitä kuuluisaa joulua...