..niin ehtis neuloa ihan simona = )

Tänään saivat kyytiä punaiset Sisut, jotka yrittivät päästä puseroksi jo aikaisemmin. Neulekone oli tänään erittäin yhteistyökykyisellä tuulella ja valmista syntyi nopealla tahdilla. Tästä tulee siis pusero, kunhan kokoonpanoyksikkö (ai mitä, minä vai...?) aktivoituu:

42412.jpg

Hieman on mittasuhteet vielä hakusessa, mutta uskokaa tai älkää, pusero siitä vielä tulee... = ) Pelkäsin hieman langan loppumista kesken projektin, mutta hyvinhän se sitten riitti, jäi tuo kuvassa näkyvä mytty vielä tähteeksi...

Tähän puseroon pihistin kaavaidean Lustwearin neuleesta. Kaavan nerokkuus tulee paremmin esiin valmiista puserosta, yritän havainnollistaa sen sitten kun saan puseron kasattua. Malli on myös siitä kiva, että mitään kaitaleita ei tarvitse neuloa (ja kiinnittää), vaan koko juttu koostuu vain kahdesta miehustakappaleesta ja hihoista. Olen tosi laiska neulomaan (ja varsinkin kiinnittämään) minkäänlaisia kaitaleita tai listoja ja siksi yritän aina keksiä sellaisia neuleita, joissa niitä ei tarvita... Siksi pääntieratkaisuni ovat usein vähintäänkin omalaatuisia = )