Editti: sain vihdoin lisättyä huivinvaihtonapin sivupalkkiin ja osasin jopa linkittää sen oikeaan paikkaan ;-) Mukana siis ollaan, elämäni ensimmäisessä vaihdossa.

Toinenkin editti: Piipittää varovaisesti pienellä äänellä: Taidan tänä kesänä olla oikeasti onnettaren suosikki; nyt onni potki Tuulian ylläriarpajaisissa. Nyt en enää uskalla osallistua yhtiinkään arpajaisiin jotteivat muut osallistujat tule ja vaienna minua... Mutta uskallan silti vähän hehkuttaa: Kiitos kiitos kiitos! Tanssii ripaskaa pitkin huonetta väistellen samalla saunan lasiovea, työkalupakkia ja matolla pötköttävää löylykauhaa.

Kyllä kesä nyt hellii meitä helteillään. Ja muutenkin fiilikset on katossa, nimittäin lomaa pukkaa... Enää yksi päivä töitä ja sitten saa huilia kokonaiset neljä viikkoa!

Toiveissa on, että the remonttikin pian valmistuisi ja pääsisimme nauttimaan lomasta ihan täysillä. Voiton puolella onneksi jo ollaan; kylppärin puoli on jo ihan bueno ja saunakin saa tänään ensimmäiset uudet panelit seiniinsä.

Neulerintamalla on viimepäivinä ollut selvää ajanpuutetta havaittavissa. Suvi-toppi on tässä vaiheessa:

108150.jpg

Takakappale on valmiina ja toinen etukappale kohta puolessa välissä. Toinen siksi, että topista tulee kietaisu-mallinen, joten etukappaleita tarvitaan kaksi. Haluaisin saada topin valmiiksi ennen lauantaita, jolloin lähdemme matkalle, mutta ei kovin lupaavalta näytä.... Toisaalta, perjantaihan on vapaapäivä, joten ehkä silloin ehtisi...

Jos aikaa neulomiseen olisi, ei langoista kyllä tässä taloudessa tulisi pulaa. Ihanainen työkaveri löysi vielä yhden pussillisen lankaa äitinsä varastoista ja kiikutti langat minulle. Seuraavassa kuvassa esiintyy yksi kyseisin lankaerän edustaja:

108148.jpg

Lankaa on reilu puoli kiloa, joten kavereitakin tällä kerällä on, ne eivät vaan sopineet kuvaan ;-) Kukat esiintyvät kuvassa siksi, että haluan vain näyttää, etten minä kaikkia kukkiani ole onnistunut hengiltä ottamaan ;D