Tämä viikko on vilahtanut ohi ihan yhdessä hujauksessa. Töissä on ollut kiirettä ja päivät sitä myöten venähtäneet turhan pitkiksi. Ja jos olenkin ehtinyt ajoissa kotiin, niin sitten ilta on kulunut muiden haarastusten parissa...

Ihan nolottaa kertoa, että apupupu on vieläkin vailla sisuksia... Ja, että Annikan arvaus-yllätys-palkinto on vieläkin postittamatta... Mutta onneksi on olemassa viikonloput! Lupaan hoitaa tänään kuntoon nuo asiat ;-)

Olen sentään vähän ehtinyt neuloa. Eilen kävin katsomassa yhtä pientä 7 kk ikäistä tytöntylleröä ja tuliaislahjaksi tein hänelle tällaisen pipon:

195576.jpg

Pipo on itseraidoittuvaa 7-veikkaa, puikot 3,5 milliset ja malli ihan simppeli 2o, 2 n. Mitat on MUTU-tuntumalla toteutetut. Silmukoita oli muistaakseni 90, korkeutta en edes mitannut. Mutta sopiva siitä tuli ja se on pääasia ;-)

Nyt täytyy lähteä ulkoilemaan ja nauttimaan kauniista ja lämpimästä syysilmasta. Lisää neulomuksia luvassa myöhemmin, tämän aamuinen tuotos on parhaillaan pesukoneessa "pehmenemässä"...