...kuin sukkia tällä kertaa. Eli sarjassamme mitä tekee neuloja kyllästyttyään sukkien neulomiseen? No, neuloo pipon:

168510.jpg

Pahoittelen kuvan laatua. Meille tuli uusi, ihan ikioma tietokone (bloggasin aikaisemmin miehekkeen työkannettavalla), eikä tämän uuden mukana tullut mitään kuvankäsittelysoftaa. Latasin netistä ilmaiskuvankäsittelyohjelman, josta en ollut aikaisemmin koskaan kuullutkaan, enkä vielä oikein osaa käyttää sitä... Mutta ehkä harjoitus tekee mestarin :-) Ja jos ei tee, niin muistaakseni kameran mukanakin tuli joku softa, ehkä kokeilen sitä seuraavaksi...

Mutta takaisin pipoon:

168511.jpg

Se on neulottu poikittain (neulekoneella), muoto on saatu aikaa lyhennetyillä kerroksilla (ts. kärkineulontana). Lanka on päällipuolella Nallea ja sisus on Sisua. Malli on oma sovellus, idea tosin on jo vanha ja paljon käytetty. Tein näitä pipoja viime syksynä useammankin kappaleen, malli on ihan toimiva ja lämminkin, kun se on tuollainen kaksinkertainen.

168512.jpg

Pipo toimii myös näin päin. Jos kääntöpuolen neuloisi punaisella langalla, niin tulisi metsästäjille sopiva malli. Olisikohan sellaiselle kysyntää jos vaikka johonkin erämessuille menisi myymään ;-)