Vaikka edellisessä postauksessa esitelty neuleprojekti alkoikin hieman öh, sanottaisiinko kankeasti, päätin kuitenkin vielä antaa sille mahdollisuuden. Neuloin tänä aamuna uudelleen eilen purkamani miehustakappaleen ja nyt se onnistui lähes ongelmitta. Neulekone vain kaipasi hieman hellää hoitoa, öljyä ja tasojen säätelyä. Mutta ei taida mennä tämä projekti ihan putkeen vieläkään, huomasin nimittäin, että lanka ei riitä mitenkään koko puseron neulomiseen. Täytyy siis suunnistaa kauppaan ja toivoa, että siellä olisi samaa lankaa vielä jäljellä. Tai sitten puseroon tulee eriväriset hihat, tai sitten siihen ei tule hihoja ollenkaan, tai sitten siitä ei tule puseroa lainkaan...

Sain eilen kaikesta huolimatta jotain aikaiseksikin, viimeistelin nämä jo pitkään valmiina olleet lapaset:

33279.jpg

Sain samalla tuhottua myös sen raitalangan jämän, joka oli jäänyt yli raitalapasista ja piposta. (Langathan täytyy siis käyttää johonkin viimestä metriä myöten, niitä EI voi heittää hukkaan ;-) ei, vaikka kerän loppu olisi niin pieni, että siitä ei saisi edes... niin, mitään...)

Tein illalla myös huivin Tangosta , mutta en saanut siitä yhtään onnistunutta kuvaa. Yritän myöhemmin saada sen kuvatuksi paremmalla menestyksellä. (Musta pörröinen huivi = mahdoton kuvata...)

Ajattelin myös osallistua neuleolympialaisiin, mutta en ole vielä keksinyt sopivaa projektia. Idea kuulostaa kuitenkin niin kivalta, että täytynee alkaa kehittelemään jotain kivaa neulomista.