Aikaisemmassa postauksessa esitelty possu sai kuin saikin sisuksensa, ja niin se pääsi aloittamaan matkan kohti uutta kotiaan.

31542.jpg

Possu matkusti yli kaksisataa kilometriä ja koska matka oli niin pitkä, ehdittiin possulle antaa matkalla nimikin; siitä tuli Simo-sika. (Itse ehdotin perinteisempää Nasua, mutta se on kuulemma liian tylsä nimi.) Simo pääsi onnellisesti perille ja tässä se tutustuu uuteen ystäväänsä:

31541.jpg

Niimpä, Simo päätyi siis lahjaksi veljeni tyttärelle, joka kastettiin tänään. Ja koska tämä on neuleblogi, täytyy mainita, että kuvassa näkyvä kastemekko on äitini neuloma. Mekko on  24 vuotta vanha, siinä on kastettu myös toinen veljeni.

Tästä tulikin oiva aasinsilta toiseen veljeen ja yhteen raidalliseen kaulaliinaan, jonka esittelin aikaisemmin. Se päätyi siis lämmittämään tämän herrasmiehen kaulaa.

31539.jpg

Kuten tarkemmat ehkä huomaavatkin, näkyy kuvassa myös yksi lapanen. Sekin päätyi samaiselle miehelle, joka päivänä muutamana kertoi kulkevansa ympäri Helsinkiä villasukat käsissään, kun kaikki lapset olivat hukkuneet jonnekin... No, toivottavasti nämä pysyvät tallessa. (niin, tuolla lapasella on myös kaveri, se vain ei näy kuvassa)