...ja miun pieni pää sanoo pili pili pom...

95817.jpg

Huomaatteko sen? Niin, sehän suorastaan huutaa... Mutta minä en huomannut sitä ennen kuin olin kiinnittänyt molemmat kaitaleet. Toinen on todellakin paljon leveämpi. Voi laasti ja silikooni! (huomatkaa remontti-aiheiset manaussanat) Kyllä ottaa päähän... Miten tämä on edes mahdollista? Ottakaamme tästä nyt opiksi, että kaikki asiat on syytä tarkistaa ainakin kahteen kertaan ennen kuin tekee yhtään mitään...

Tänään on siis tiedossa kaitaleen irrotusta ja uuden kaitaleen neulomista ja sitten edelleen kaitaleen kiinnitystä... Ja mikään noista vaiheista ei välttämättä ole lempipuuhaani.

Mutta ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin. Tai paistaa se aurinko risukasaankin. Tai miten vain... Mutta pienen pieni toivon pilkahdus on ilmassa, että voisimme saada veskimme "istuntokuntoon" jo ensi viikon lopulla. Se olisi sentään jotain! Ajatelkaa, ihan oma veski omassa asunnossa, se olisi kyllä luksusta jos mikä ;-)

95818.jpg

Remontti siis edistyy pikkuhiljaa (ihan liian hiljaa jos minulta kysytään) ja toiveissa on, että juhannukseen mennessä olisi valmista. Toivokaamme kaikki, että näin todella olisi ;-)

Tässä (taas vaihteeksi) kuva seeprasukista, joita on nyt näin monta:

95819.jpg

Ja tähän loppuun vielä meemi, jonka sain Marjalta:

"Nämä on kummipojalle, joilla on kylmä lattia. Nyt onkin 2kpl parittomia sukkia. Ja sain aurinkovarjolle jalustan valettua, sitä kävi naapuritkin ihastelemassa ja on muuten sen verran painava että pitää olla aikamoinen trompi ennenkuin se jalusta kaatuu... Ei siis ihme ettei auennut!!"

Ja tähänhän päästiin näin:

Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista ottamalla sieltä yksi virke, ja yksi haastajasi blogista. Ja haasta joilta lainasit, lukuun ottamatta sitä kuka sinut haastoi....

Elikkäs haastan sitten Eusun, Viken ja Meemun.