Joulu on jo ohitse, mutta onneksi lomaa on vielä jokunen päivä jäljellä. Joulu sujui rauhallisesti kotikonnuilla, mutta vierailume siellä jäi suunniteltua lyhyemmäksi. Remu-parka oli vähän hämillään liian monesta uudesta paikasta ja siitä, ettei saanut syödä kaikkia koristeita joulukuusesta... Siinä vaiheessa kun anoppilan mattoja oli lannoitettu useilla hätälammikoilla aattoillan ratoksi ja anoppi-paran aamutossut hajotettu, päätimme suunnata auton keulan kotia kohti...

Onneksi pikkuinen (ja anoppi myös) toipui nopeasti ja nukuttuaan kunnot yöunet oli hän (Remu siis) jo ihan ensisellään :-)

Oma lomani on mennyt lahjakirjan parissa, joten neulomusrintamalla on jälleen ollut hiljaisempaa. Tänään sain kuitenkin viimeisteltyä yhden pitkään - liian pitkään - vireillä olleista urakoista:

318131.jpg

Juu, Remun piti saada villis talven kylmyyttä vastaan... Mutta kaveri näemmä kasvoi ennustettua nopeammin, tai sitten villis viihtyi puikoilla hivenen liian kauan...

318130.jpg

"Mitä tää nyt on? Hei, ihan oikeesti, auttakee, ottakaa tää makkarankuori pois miun päältä!"

Tarvii varmaan tehdä vähän isompi villuri pojalle. Onneksi talvi ei ole vielä ollut kovin kylmä, joten hyvin on tarettu ilman villuriakin :-)