Sain jo eilen valmiiksi ekat Nacy Bush -sukkani ja otin niistä päivänvalossa paljon hienoja (helppohan se on nyt sanoa) kuvia. Ne hienot kuvat sitten hävisivät bittiavaruuteen yhdessä pipo-kuvien kanssa.

Tässä siis keinovalossa otettuja, omituisella kuvankäsittelyohjelmalla (lue: kuvankäsittelyohjelmalla, jota en osaa käyttää) säädettyjä ja rumasti syvättyjä sukkakuvia tarjolla:

175285.jpg

Malli: Bed Sock by Nancy Bush
Lanka: Opal leppäkerttu
Puikot: 2 mm bambut (yksi puikko otti ja murtui kesken sukkaprojektin, onneksi taitava mieheke sai sen vielä fiksattua kuntoon, nyt se tosin hieman lyhyempi kuin lajitoverinsa, mutta ei se tahtia haittaa)
Fiilikset: sukkamalli on kiva ja sitä oli hauska neuloa, lisää näitä täytyy saada :-)

Tarkkaavaisimmat lukijat ehkä huomasivatkin, että sukkien raidoitus on erilainen. En tiedä mistä moinen johtuu, ilmeisesti langassa on värjäysvirhe, katsokaa vaikka:

175286.jpg

Varret ovat aivan identtiset, muttta jalkaterän kohdalla tapahtuu jotain outoa... Vähän harmittaa, mutta eihän tuo nyt käyttöä haittaa.

Sain muuten hyviä vinkkejä messuilta ostamani heijastinlangan suhteen ja nyt haluaisin testata lankaa heti käytäntöön. Muoriska ehdotti, että sitä voi pujotella jälkeenpäin esim. huovutettuihin juttuihin ja Piua kertoi, että hänen ystävänsä vääntää langasta rintakoruja. Hauskoja ideoita molemmat, täytyypi testailla :-) Syksykin näyttää taas vääjäämättä etenevän ja illat pimenevän, joten heijastaville asusteille on taas käyttöä.

Mukavaa viikkoa kaikille!